Büyü için erkeğe adet kanının içirildiği doğru mudur?
Adet kanı büyüsü ile alakalı ciddi bir yanlışı düzelterek yazıya devam etmenin yerinde olacağını düşünüyoruz.
Bazı kaynaklarda adet kanı büyüsünün yapılışı sırasında erkeğin içeceğine bir iki damla adet kanının konulduğu söylenmektedir. Bu kesinlikle doğru değildir.
Eski el yazması büyü kitaplara bakıldığı zaman büyünün yapılışı ile ilgili böyle bir uygulamanın olmadığı görülür. Zaten adet kanı içinde erkeğin sağlığına zarar verebilecek pek çok madde bulunmaktadır. Aşık edilmek istenen bir erkeğe böyle olumsuz yaklaşılamayacağı bilinen bir gerçektir.
Adet kanı büyüsü, ismini büyünün adet döneminde yapılmasından alır. Zira büyü adet kanının görüldüğü ilk gün yapılmalıdır. Diğer günlerde büyünün tutmadığı bilinmektedir. Kadınlarda adetin ilk günü büyü ilmi açısından çok önemli kabul edilmektedir. Başta adet kanı büyüsü olmak üzere pek çok büyünün icrası bu ilk günde yapılmaktadır.
Adet ağrıları başlayınca büyü malzemeleri temin edilir
Büyü için gerekli malzemeler adet ağrıları başladıktan sonra temin edilir. Böylece “kadının adet süreci” ile “büyü süreci” arasında ilişki kurulmuş olur.
Bazı kadınlar regl olmadan bir hafta önce ağrı çekmeye başlar. Bazı kadınlar ise adete bir ya da iki gün kala ağrı duymaya başlamaktadır. Bu durum kadının bedensel yapısı ile alakalı bir durumdur. Bu nedenle “Adetten şu kadar gün önce malzemeler toplanır.” diyerek net bir tarih vermek doğru değildir.
Kadın, adet ağrılarını hissettikten sonra şu malzemeleri toplamalıdır:
- Kadının daha önce uzun süre giydiği bir elbise (Tercihen ince kumaştan yapılan ve çok yer kaplamayan bir giysi olursa daha etkili olur.)
- Kadının daha önce kullandığı bir adet tahta kaşık (Eğer kadın daha önce tahta kaşık kullanmamışsa adet ağrısı çektiği günlerde bu kaşığı satın almalı ve en az bir defa bu kaşıkla yemek yemelidir.)
- Bir adet beyaz kağıt ve bir adet kalem (Diğer büyü malzemelerinin aksine büyüde kullanılacak kalem daha önce kullanılmamış olmalıdır. Kağıdın da temiz ve boş olması gerekmektedir.)
Büyü malzemeleri temin edildikten sonra kimsenin görmeyeceği bir yere saklanmalı ve adet kanının görüleceği güne kadar beklenmelidir.
Adet kanı büyüsü bizzat kadın tarafından yapılmaktadır
Adet kanı büyüsünün yapılış aşamalarını büyü yaptırmak isteyen kadınlar bizzat yapmalıdır. Yani medyum büyü aşamalarını kadına öğretir ve büyünün yapılışı kadına kalır. Bu özelliğinden ötürü büyüyü bir defa öğrenen bir kadın, farklı erkeklerin kalbini kazanmak için farklı tarihlerde bu büyüye başvurabilir. Eğer adet kanı pek çok erkeğe yapılacaksa her seferinde farklı malzeme kullanılması gerekmektedir.
Adet kanı büyüsü nasıl yapılır?
Adet kanının görüldüğü gün kadın büyüye başvurmadan önce adet kanın bulaştığı bezi görmelidir. Bu kanlı bezi gördüğünde kendisine aşık ettirmek istediği erkeğin adını 4 defa peş peşe tekrar eder. Ardından yalnız kalabileceği bir yere çekilerek büyünün yapılışına geçer.
Öncelikle büyü için alınan elbise yere serilir. Elbise serili halde iken kadın kendi adını 4 defa peş peşe tekrar eder. Ardından tahta kaşığı elbisesinin üstüne bırakır ve elini kaşığın üstüne bırakır. Bu vaziyette iken 4 defa erkeğin ismini söyler.
Daha sonra elini kaşığın üzerinden kaldırır ve elbiseyi kenarlarından katlar. Tahta kaşık katlanmış elbisenin içinde kalmalıdır. Kadın içinde kaşık bulunan elbisenin üzerine elini bırakır ve 4 defa kendi adını tekrarlar.
Büyü uygulamasının bu aşamasına kadar erkeğin ve kadının adı ikişer defa 4’er kez tekrar edilmiş olur. Buradaki 4 rakamı büyünün tılsımıdır. Sembolik olarak kuzey, güney, doğu, batı yönlerini temsil eder. Yani temin edilecek aşkın her yerde geçerli olacağını ifade eder.
Kadın ve erkek için hayvan figürlerinin çizilmesi
Büyünün ikinci aşamasında kadın, beyaz bir kağıdın üzerine iki farklı hayvan figürü çizer. Bu hayvanlardan biri kadını diğeri ise erkeği temsil eder.
Kadın kendisi hakkında aklına gelen ilk canlının resmini çizer. Aynı şekilde erkeği de neye benzetiyorsa onun resmini çizmelidir.
Çizilecek resimlerin çok güzel olmasına gerek yoktur. Basit bir çizim de yeterli olacaktır. Önemli olan çizimin kadın tarafından yapılmasıdır.
Kağıt üzerine kadını ve erkeği temsil eden iki hayvan figürü çizildikten sonra kalem de katlanmış elbisenin içine yani kaşığın yanına bırakılır. Kağıt ise yakılarak imha edilir. Ancak kağıt yakılırken erkeğin adı son kez peş peşe 4 defa tekrar edilir.
Büyü malzemelerinin saklanması ve büyünün tutmaya başlaması
Resim çizilen kağıt yakıldıktan sonra geriye büyü malzemeleri (elbise, tahta kaşık ve kalem) kimsenin görmeyeceği bir yere saklanmaktadır.
Bu malzemelerin hiçbir şekilde başka bir insan tarafından görülmemesi gerekir. Eğer bu malzemeler başka insanlar tarafından görülürse büyü kendiliğinden bozulur.
Adet kanı büyüsü kadının adet kanı kesilince tutmaya başlar. Büyü hızlı biçimde tuttuğu için erkek sadece birkaç günde tüm benliği ile aşık ettirilmiş olur.
Adet kanı büyüsüne maruz kalan erkek özgür iradesini kaybeder
Büyünün tesirinde kalan erkekler kadına bütün benlikleri ile bağlanır. Bu erkekler kadınla ilgili sağlıklı düşünemezler. Adeta gözlerine bir perde inmiştir. Görebildikleri tek şey kadının güzelliğidir. Kadının kusurları ise kesinlikle görülmez.
Adet kanı yaptıran bazı kadınlar kendilerinden yaşça çok küçük erkekleri kendilerine bağlayabilirler. Bu büyü ile daha önce kadından nefret eden bir erkek çılgın bir aşık haline gelebilir. Aynı şekilde erkek kendisine hiç uymayacak bir kadına bile deli divane aşık olabilir. Yani adet kanı büyüsü o kadar tesirlidir ki erkek tamamen aşka teslim olur ve kadına yürekten bağlanır.
Büyü sadece çeyrek yıl etkili olur, sonra tesirini kaybeder
Adet kanı büyüsünün dezavantajlı yönü sadece çeyrek yıl yani 3 ay etkili olmasıdır. Bu süre dolduğunda erkek büyünün etkisinden kurtulur. Ancak erkek bu üç aylık sürede o kadar çılgın tavırlar göstermiştir ki geri dönme şansı yoktur.
Erkek büyünün tesir süresi dolmadan önce kadına ve sosyal çevredeki herkese aşkını defalarca itiraf etmiştir. Kadın ise bu sürede kendisini erkeğe tamamen alıştırarak sonraki döneme hazırlık yapmaktadır. Gerçekten de söz konusu bu 3 aylık süre dolana kadar kadın ile erkek öylesine güzel anılar biriktirir ki artık birbirlerine gerçek aşıklar gibi bağlanırlar.
Adet kanı büyüsü yaptırmak yerine duaların muazzam gücüne başvurun!
Büyü yaptırmanın pek çok riski vardır. Bu riskler içinde en tehlikeli olanı “büyünün yön değiştirmesi” olayıdır. Bir büyü, yön değiştirdiğinde asıl amacından sapar ve çok korkunç sonuçlara yol açar.
Adet kanı büyüsü, yön değiştirdiğinde “intihara yönlendirme, delirtme, sevdiklerinden soğutma, uykusuzluk hastalığı…” gibi onlarca farklı riskin doğmasına yol açabilir.
İfade edilen bu risklerden daha önemli bir husus vardır ki o da “büyünün dinen caiz olmaması”dır. Büyü yapmak dini kaynaklarda açık bir dille yasaklanmıştır. Hatta büyü yapmak “7 büyük günahtan biri” kabul edilmektedir. Bu itibarla bilinçli müminlerin büyü yapmaktan uzak durması büyük önem taşımaktadır. Büyü yaparak özel yaşamda mutluluğu yakalamaya çalışmak yerine duaların muazzam gücüne başvurmak en isabetli yaklaşım olacaktır.
İşte Kenzül Dua Kitabı'nın inanılmaz ve şaşırtıcı tesirini ortaya koyan okuyucu yorumları! Bu yorumlar sizin de yeniden hayata tutunmanıza vesile olacak.
Bu mucizevi duaları taşıyan Kenzül Dua Kitabı'na ulaşabilmek için şuraya tıklayın lütfen. (Tıklayıp kitabın indirme sayfasına gidin.)
İşte o mucizevi yorumlar: